Matchdags!


Emma





Namn: Emma Kastrup
Ålder: 19
Bor: Bjärnum
Skola/Jobb: Jobbar på TKärringar i Bjärnum, och börjar frisörskola i Malmö den 10 Januari :)
Position: Back
Tröjnummer: 4

Har spelat innebandy i Emmaljunga sen jag var 12 år gammal. Har även dömt i Emmaljunga och har även haft mitt lilla knattelag. Men det varade inte så länge. Pga händelser i laget i Emmaljunga bytade jag klubb, och pga att vår tränare bytade lag ville jag följa med Leffe. Så det fick bli lilla Röke. Trivs awesomast i Röke nu. Alla är hur trevliga som helst, och bara efter någon månad så kände man sig som en i laget. Vi ska komma långt!

Och så sjukt roligt att vi kommer bli lika stora som Kissie med denna bloggen, eller hur? :)


adelina

Namn: adelina månsson
Ålder: 15
Bor: Hässleholm
Skola/Jobb: går i 9an på västerskolan, dömer vid sidan om.
Position: målis ;)



Jag började spela innebandy i hif när jag gick kanske i 4an. Tack vare my andersson som jag spelar innebandy idag , för hade inte hon dragit med mig dit så tror jag inte att jag hade hållit på med detta idag. Då så spelade jag ute, min position var högerback. Men sen för två år sen så började jag testa lite i mål, mest för skoj skull. Sen så fick Linnea, vår målvakt, knäproblem så jag fick stå istället för henne & nu är jag fofarande kvar i målvaktskläder ! Sen slog hif ihop med röke, så har spelat i röke i 1 & 1/2 år kanske ?
Fast först spelade jag i F14, men flyttades upp i F16:s lag istället.
& jag har haft det riktigt roligt, och hoppas ni med har haft det , så tycker jag att vi ska fortsätta med en riktigt bra säsong tjejer !

Inför matchen fredag 12 november



Samling 19.00 på T4

Matchstart 20.00




RSS 2.0